Bienvenido! Este blog ya no se actualiza. La razón es que me he mudado a un servidor propio y he montado un nuevo blog en WordPress.
Visítame en el nuevo Children at your feet.

26.7.05

drive my car

Drive my Car era una de les cançons de la primera època dels Beatles que m'encantava!

Com ja vaig dir, el nen ja té cotxe nou. Dissabte em va venir a buscar, vam estar toquetejant tot els botonets... Em va comentar que no sabia com posar el Random en el reproductor de CDs, i com que no tenia el manual (el del concessionari li havia dit que estava a la guantera però un cop va arribar a casa no l'hi va trobar, només hi havia el manual resumit que no val per res) vaig començar a provar combinacions, navegar pels menús... Quan deixaves apretat el botó CD durant uns segons apareixia "Random OFF" a la pantalla, així que vaig pensar que en aquell moment s'hauria de prémer un altre botó per activar-ho... Però va ser el nen qui va descobrir quin botó s'havia de prémer: el mateix (és a dir, mantenir apretat "CD" durant uns segons fins que aparegués l'estat actual del Random, i aleshores tornar-lo a prémer i consecutivament apareixien els diferents modes: apagat, tot el cd, o l'àlbum actual). Vaja parell de frikis!!

Per celebrar que ja tenia cotxe i que jo ja era enginyera, em volia dur a un restaurant que li havien recomanat els seus pares, un lloc pijo i caríssim (90€ em va dir que havien pagat els seus pares!). Quan vam arribar ens van dir que ho tenien ple, però a veure si aquesta setmana reservem i hi anem, que no sé com estarà el menjar però el lloc era molt xulo!

El nen estava obstinat en sopar en un lloc car, a l'alçada de la celebració, i vam anar a un de Mataró. Tenia la carta a la porta, me la vaig estar mirant i... no hi havia res que m'agradés (sóc rareta amb el menjar, què hi farem). La següent opció era un italià que havien obert feia poc, però quan vam passar per davant de la porta vam veure moltíssima gent esperant-se a dins així que també ho vam desestimar. Allà al costat hi ha un japonès on hi anem bastant sovint que ens agrada molt, i normalment ens donen taula de seguida encara que no reservem. Però dissabte no era el nostre dia, en teníem per mitja hora ben bé. Tot i que havíem quedat d'hora (a les 20:30h a casa meva a Barcelona), després del tour que havíem fet pels restaurants ja s'havia fet tard i es feia difícil que trobéssim lloc en un altre restaurant, així que vam optar per la solució fàcil: el xino (just davant del japo). Ja veus, volíem un lloc de categoria i vam acabar al xino!! Després de sopar vam anar a prendre alguna cosa a un bar de la platja. M'encanta perquè a Mataró hi ha molts bars a la platja, està molt bé.

Etiquetes de comentaris: ,

Digues la teva!

Inici