Bienvenido! Este blog ya no se actualiza. La razón es que me he mudado a un servidor propio y he montado un nuevo blog en WordPress.
Visítame en el nuevo Children at your feet.

29.3.06

typing

Estava buscant la versió subtitulada del vídeo The Internet is for Porn per enviar-ho als meus amics (és molt divertit), i com que recordava que ho havia vist a TecnoChica ho he buscat allà (i efectivament, hi era).

També hi he trobat un joc per determinar la velocitat d'escriptura amb el teclat (és a dir les lletres i paraules per minut): TyperA. I el meu ego m'ha demanat provar-ho. Perquè jo escric bastant ràpid, quan vaig fer el típic curset de mecanografia (many years ago) ja em deien que se'm donava bé (també hi influïa que estudiava piano i tenia -bé, encara tinc- certa agilitat als dits).

Hi ha dues modalitats: frases (has d'escriure les frases que apareixen en pantalla, la prova dura 2 minuts) i paraules (paraules independents, aquesta prova dura 1 minut). També pots escollir diferents idiomes, però malauradament entre aquests no està el castellà (ni el català :P). Així que jo he escollit l'anglès. I el meu ego no s'ha sentit defraudat! La primera vegada que hi he jugat (en la modalitat de frases) no he fet cap captura, però crec que eren 387 pulsacions. La segona vegada ho he fet una mica pitjor, però no està malament, i he guardat la prova: 371 pulsacions per minut (el 19% dels usuaris que ho han provat ho ha fet millor que jo). Després ho he provat amb les paraules (també en anglès), i el resultat m'ha sorprès a mi mateixa: 410 pulsacions per minut!! I només el 7% ho ha fet millor.

Crec recordar que quan vaig acabar el curset tenia 200 pulsacions, així que no està malament. A més, suposo que si ho pogués provar en castellà o català, milloraria bastant.

Supera-ho! ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

Anonymous Anònim va dir...

Ejem... ho he provat amb les frases i no he acabat perke es una rallada molt impressionant.

A les paraules he fet 187 pulsacions per minut, 100 menys que el que diu el meu diploma de mecanografia... :P

Odio aquests jocs.

29/3/06 18:58

 
Anonymous Anònim va dir...

mwahahahah!!

30/3/06 10:14

 

Digues la teva!

Inici